torsdag 1 augusti 2013

20130801

Andra dagen går till enda! Alla är helt slut, på ett väldigt bra sätt! 
Vi gick upp tidigt och var på Kolmården precis när de öppnade! En snabb fika på Bamses värld och sen så gick vi till Safari (linbanan). Vi var inte dom enda som fått den idén och kö var ganska lång men det var de värt! I 28 minuter åkte vi runt och såg björnar, giraffer, lejon, älgar, antiloper m.m och det var skit häftigt! 
Vi försökte oss på delfin showen men det var galet mkt folk som trängdes och betedde sig jävligt illa, såg ett barn som fick en mans knä hårt i ansiktet men det sket mannen i för han skulle fram! Nej då fick det vara nog och vi gick ur kön. Tråkigt. 5 timmar var vi där i dag, kändes inte alls så länge! Benen är lite möra dock.
Vi åkte tillbaka till stugan, Leo skulle få pröva på att bada i sjön! Och det var inte hans grej, kallt och läskigt! Nej, den sidan har han ärvt från mig - en total badkruka! Men att gå lite vid strandkanten och plaska var kul iaf.
Nu har vi grillat, Daniel har den oanade talangen att få till suveränt grillad mat på engångs grillen! Jag åt så mkt så det känns som min mage kommer spricka närsomhelst, underbart! Nu ligger Leo och sover å vi ska bara stugmysa och njuta av att de skälliga hundar är borta!!
Imorgon är det upp tidigt och iväg till Mora för kräftskiva, whoop whoop! 




Inga kommentarer: