torsdag 8 oktober 2009

Tenta feedback!

Sara!
Sammanlagt poäng 42/42

Jättebra jobbat! Det märks väldigt mycket att detta är något du är helt och hållet bekant med och dessutom tycker är viktigt!! Det råder ingen tveksamhet kring om du förstått innehållet i denna kurs! Tvärtom är jag lite orolig att det inte var givande för dig utifrån din tidigare kunskap. Det är alltid en utmaning som lärare att anpassa innehåll och uppgifter till olika elevers erfarenhet och behov.

Du skrev att du ofta skriver kort. Det behövs ju inte mer! På några rader täcker du in hela området. Jättebra! Det är en stor fördel att kunna skriva på detta sätt när du dokumenterar, med tanke på väsentlighet och lättbegriplighet.
Du kopplar tydligt samman juridiken och ”hur man gör i praktiken”.

Jag tycker du har ett mycket bra flyt i texten och strukturen av tentan. Framledes tycker jag du skall försöka skapa ännu tydligare struktur och börja använda källhänvisning via notsystem. Det skulle höja kvaliteten i denna uppgifter ännu mer.

Du har presterat genomgående på topp under hela denna kurs. Du har varit aktiv, engagerad och intresserad i samband med föreläsningar och inlämningsuppgifter. Och tentaresultatet är ju också på topp! Tyvärr kan vi bara dela ut betyg enligt G eller IG. Men hade något annat varit möjligt hade du självklart haft ett högre betyg!

Önskar dig varmt lycka till framöver Sara. På utbildningen och på ”fältet”. Du äger många goda förutsättningar att göra ett mycket bra arbete!

1 kommentar:

Maria sa...

You go girl :-) toppen Sara!!!!!!