tisdag 12 januari 2010

Lever

Börjar må bättre från min magsjuka. Jisses, har inte varit så sjuk på många många år! Har inte ätit något än, tänkte göra ett försök senare kväll men är hemskt osugen. Antar att man måste göra saker man inte vill ibland. Ska väl koka grönsaker eller nått.

Har försökt att sitta och plugga idag men får inte någon studiero. Har för många saker som susar runt i tankarna samt inte ätit på 48 timmar så är det ganska med kört.

Sitter mest och funderar på om jag ska åka till Mora..är orolig.

Nästa vecka börjar min praktik, då är det 8-16.00 varje dag som gäller! Woho...*host*. Tänk om man inte är skapt för att börja tidigt, om man snarare är en 11-19 människa? Vad gör man med oss? Det finns ju forskning som stödjer A och B människor (A är morgonmänniskor som har mest energi under dagen och B har mest energi på eftermiddagen/kvällen). Dock ska man inte kalla det A och B längre efter som de är lite fult, typ är A bättre än B och bla bla bla. HURSOM haver så borde samhället ta mer hänsyn till min egna ovilja att gå upp tidigt, baserat på den studien...vad tror ni?

Inga kommentarer: