onsdag 14 april 2010

Funderingar

Det finns banne mej alltid negativa personer vart man än är. Och det är otroligt vilken makt de har. Istället för att se lösningar så ser de bara hinder. Hur kan de ha så mkt makt, jag menar om de tycker “nej, detta görs inte” eller “nej, va fan orka…allt suger ändå” så blir det ett stopp. Detta frustrerar mej. Jag är positiv som person, sällan jag stannar till för att något verkar svårt eller jobbigt. Men att orka vara positiv bland en grupp med negativa personer är fan svårt! Dumt.

Vi såg på en dokumentär om Steven Hawkings teorier (egentligen hypoteser) om universum och våran skapelse. Han ställde frågan om vi verkligen behöver en gud nu när vi vet hur vet hur universum funkar och därmed vår skapelse. Lustig tanke, behöver vi tro?

Vi har även sett filmen W, som handlar om Bush liv och en del av hans tid som president. Skrämmande att denna korkade karl med stenålders värderingar och ett hetsigt humör satt vid ratten i så många år! Skrattretande! Helt klart värd att se dock, man sitter och skrattar ganska mkt. Inte för att det ska vara en komedi, utan man skrattar åt denna manliga man som är konstig.

Inga kommentarer: