lördag 21 maj 2011

Vårt dagliga bröd

Att baka eget bröd har blivit mer naturligt än att köpa! Det enda brödet jag köper är riktigt mörkt rågbröd från Ica, bara för att den är så god och jag kan inte baka sånt bröd än.
Jag lyckades iaf att baka det godaste brödet ever!! Frallor fyllda med örtolja och parmesan *mums* rekommenderas. 
Våga göra saker från scratch som ni äter i vardagen, varför köpa hel eller halvfabrikat när man kan så enkelt göra det själv och dessutom vet man vad som är i. Att göra egen majonnäs tar ca 4 minuter, två äggulor och lite olja sen smaksätt efter eget tycke. Vips så slipper man E-ämnen och konserveringsmedel och det smakar så mycket godare, går inte ens att jämföra!
Nu har våran chiliodling tagit fart, vi har ca 5 gröna, skit starka frukter nu. Vi prövade äta en igår och den var kickass *skrattar* fan va kul det är!
Nu ska jag reda av den hemmagjorda svampsoppan!
//En glad hemmakockerska

Inga kommentarer: